Toshiba Seiya / 10

Upp till 25 kvm
WIFI-ready
3 kW
19 dB(A)

 

ÅTERFÖRSÄLJARE NÄRA DIG
  • Specifikation
  • Produktblad
  • Användarmanualer

Toshiba Seiya / 16

Upp till 60 kvm
WIFI-ready
4.7 kW
21 dB(A)

 

ÅTERFÖRSÄLJARE NÄRA DIG
  • Specifikation
  • Produktblad
  • Användarmanualer

Toshiba Seiya / 24

Upp till 85 kvm
WIFI-ready
7,2 kW
29 dB(A)

 

ÅTERFÖRSÄLJARE NÄRA DIG
  • Specifikation
  • Produktblad
  • Användarmanualer
}

SEIYA A++

Med sitt kompakta utförande är SEIYA utmärkt för det lilla utrymmet. Sov gott i ett svalt sovrum, få behaglig temperatur på hemmakontoret eller koppla av i en härligt sval sommarstuga


Tystgående och flexibel Tack vare sin tysta drift är SEIYA ett perfekt alternativ för dig som vill ha sval, behaglig temperatur och låg ljudnivå. Med sina 5 olika fläkthastigheter, 12 fasta lägen och automatiska swing-funktion är SEIYA ett lättplacerat alternativ för behaglig komfort, precis där du behöver den. Vid behov kan SEIYA även användas som avfuktare. Ett enkelt tryck på fjärrkontrollen reducerar fläkthastigheten för tyst drift, lika enkelt släcker du displayen inför natten.


Uppskattad av dina grannar Med smart styrning kan du reducera ljudnivån på SEIYAs utomhusenhet, en funktion som kommer att uppskattas minst lika mycket av dina grannar


Design tillförlitlighet och innovation I över 50 år har Toshiba erbjudit sina kunder hög precision och japansk kvalitet och är idag världsledande på luftkonditionering och värmepumpar. Toshibas innovativa rotationskompressor kombinerar hög tillförlitlighet och perfekt prestanda. Med rotationskompressorn justeras kompressorns hastighet steglöst i förhållande till kylbehovet vilket ger en jämn gång med hög effektivitet och jämn temperatur.

Miljösmart inomhusklimat och lägre energiräkning

Redan genom sin princip är luft/luftvärmepumpen miljösmart. Den använder sig av energin i utomhusluften, en förnybar gåva från naturen, för att värma upp inomhusluften. Det innebär en miljömässigt förstklassig och hållbar uppvärmningslösning. Vi på Toshiba tar också vårt miljömässiga ansvar genom hela produktens livscykel. Från utveckling till design, tillverkning och användning ställer vi hårda krav på klimatavtrycket. Sedan länge använder vi även det lika effektiva som klimatvänliga köldmediet R32 i våra produkter. Som en följd av vårt miljöfokus har våra luft/luftvärmepumpar som minst A++ energiklassning.

Dessutom är en luft/luftvärmepump en god nyhet för hushållsekonomin då den kan sänka hemmets energiåtgång för uppvärmning med upp till 75% per år, beroende på vad du har för uppvärmningslösning idag.

Fakta

Energiklass A++
Miljöanpassat köldmedium R32
Enkel fjärrkontroll
ECO-funktion
Hi-power för extra snabb kylning
Programmerbar timer
Tyst inomhusenhet – från 19 dB(A)
Justerbar ljudnivå på utomhusdelen

Varmt på vintern – svalt på sommaren

 Vintertid ger luft/luftvärmepumpen en trygg och behaglig värme med hög energieffektivitet och låg miljöpåverkan, även när det är bitande kallt ute. Och på sommaren ger din luft/luftvärmepump skön svalka. Njut av ett skönt och årstidsanpassat inomhusklimat kostnadseffektivt, miljösmart och enkelt sätt.

Inomhusklimatet styr du förresten med marknadens mest lättanvända fjärrkontroll. Styr din luft/luftvärmepump med några knapptryck – var du än är i huset.

Luftrening för friskare inomhusluft

Vår premium värmepump Daiseikai 9 värmer och kyler inte bara luften. Utan renar även luften från partiklar och föroreningar. Daiseikai 9 är nämligen utrustad med ett elektrostatiskt plasmafilter detta för en friskare inomhusmiljö.

 

 

Installera rätt för bäst effekt

En luft/luftvärmepump består av två delar, en utedel och en innedel. Innedelens placering är viktig för att uppnå så bra effekt som möjligt och bra spridning av luften i huset.

Anlita en expert

Det enklaste sättet att försäkra sig om rätt installation är att prata med en av våra installatörer. Boka ett hembesök innan installationen för att hitta rätt placering för både inne- och utedel. En innedel som inte är rätt placerad gör sitt jobb sämre och påverkar inte ditt inomhusklimat på ett ultimat sätt. Innebär också att energibesparingen kan bli lägre.

Toshibas luft/luftvärmepumpar installeras snabbt och enkelt av en kylcertifierad installatör, utan att det blir några större störningar i huset. Vid installationen  förinställs även fjärrkontrollen som sedan är mycket enkel att använda.

Kontakta din närmaste återförsäljare för konsultation, hembesök och rätt placering som gör ditt inomhusklimat skönare.

FÅ OFFERT