Toshiba Golvmodell / 25

upp till 100 kvm
WIFI-ready
3,4 kW
5,2 kW
20 dB(A)

 

ÅTERFÖRSÄLJARE NÄRA DIG
  • Specifikation
  • Produktblad
  • Användarmanualer

Toshiba Golvmodell / 35

upp till 140 kvm
WIFI-ready
3,7 kW
5,6 kW
20 dB(A)

 

ÅTERFÖRSÄLJARE NÄRA DIG
  • Specifikation
  • Produktblad
  • Användarmanualer

Smäcker, smakfull & effektiv

I Golvmodell Nordic luft/luftvärmepump kombineras två bekväma funktioner, värme och kyla, för att erbjuda ett skönt inomhusklimat året runt, på ett kostnadseffektivt sätt.


Med en smäcker och smakfull design passar denna luft/luft värmepump av konsolmodell in i de flesta hem. I fritidshuset, fjällstugan, gillestugan osv. Golvmodell Nordic är kompakt och passar perfekt för montering under ett fönster.

FÅ OFFERT

Hög energieffektivitet – liten miljöpåverkan

Golvmodell Nordic är en uppvärmningslösning som är mycket bra och hållbar miljö- och energimässigt. Därför har den belönats med en hög energieffektivitetsklassning – A++, både för sin vinter- som sommardrift.

Precis som alla Toshibas luft/luftvärmepumpar levereras Golvmodell Nordic med det miljöanpassade köldmediet R32, med betydande mindre miljöpåverkan än äldre köldmedium. För plånbokssmart drift har Golvmodell Nordic även en ECO-funktion som minimerar energiförbrukning och bidrar till lägre energianvändning och bättre driftsekonomi.

Underhållsvärme med fingertoppskänsla

Optimera dina energibesparingar och håll ditt hem fräscht och friskt med Golvmodell Nordic. Med 8°C underhållsvärme kan du ställa in temperaturen på mellan 5°C och 13°C. Perfekt för fritidshuset, där underhållsvärmen är viktig för att hålla fukt borta.

Anlita en expert för bäst effekt

Det enklaste sättet att försäkra sig om rätt installation är att prata med en av våra installatörer. Boka ett hembesök innan installationen för att hitta rätt placering för både inne- och utedel. En innedel som inte är rätt placerad gör sitt jobb sämre och påverkar inte ditt inomhusklimat på ett ultimat sätt. Innebär också att energibesparingen kan bli lägre.

Toshibas luft/luftvärmepumpar installeras snabbt och enkelt av en kylcertifierad installatör, utan att det blir några större störningar i huset. Vid installationen  förinställs även fjärrkontrollen som sedan är mycket enkel att använda.

Kontakta din närmaste återförsäljare för konsultation, hembesök och rätt placering som gör ditt inomhusklimat skönare.